Novinky z Mise HERo

Přihlášení k odběru


K ZASÍLÁNÍ NEWSLETTERŮ JE KVŮLI NAŘÍZENÍ GDPR NUTNÉ ZAŠKRTNOUT NÍŽE V MARKETINGOVÝCH OPRÁVNĚNÍCH VOLBU "E-MAILOVÉ NEWSLETTERY".

Není to nezbytné, ale velmi by nás potěšilo, pokud byste nám toho o sobě, kromě e-mailu, prozradili ještě o malinko více. Pomohlo by nám to při komunikaci s vámi. Komunikace může být pak osobnější a poskytnuté informace pro vás zajímavější.

Jako odměnu za přihlášení k odběru novinek jsme pro vás připravili přehledný eBook k tvorbě online kurzů pro HR týmy, lektory a manažery. Odkaz na stažení vám přijde do mailu po dokončení registrace.
 
* označuje požadované položky

Mise HERo s.r.o. využije informace, které poskytujete v tomto formuláři, k tomu, aby s vámi mohla být v kontaktu, k zasílání novinek a informací o školeních či dalších akcích pořádaných společností Mise HERo, případně o akcích partnerů. Žádné z poskytnutých údajů nebudou bez vašeho souhlasu předány třetí osobě. Výjimkou je pouze firma MailChimp, jejíž systém využíváme pro rozesílání našich newsletterů a jenž se též musí řídit veškerými požadavky nařízení GDPR. Prosím, dejte nám vědět, o čem všem byste si přáli být informováni:

Email Marketing Powered by Mailchimp